#Glampcamp

En perle i naturen. Perfekt til kæresteture, weekendture for venner, bryllupper og events.
BOOK JERES OPHOLD
<strong>Glamping i telt</strong> <br>Fra kr. 1.295.-

Glamping i telt
Fra kr. 1.295.-

Få en unik oplevelse i vores lækre Glampingtelte med dobbeltseng, hyggeligt møblement og adgang til det skønneste udekøkken og bålområde. Mulighed for privat Vildmarksbad med søudsigt.
<strong>Sheltercamp deluxe</strong> <br>Fra kr. 750.-

Sheltercamp deluxe
Fra kr. 750.-

Har I lyst til at sove i det fri, uden at gå på kompromis med komforten? Vores shelters er udstyret med lækre madresser, sengetøj og myggenet. Adgang til udekøkken, fælles Vildmarksbad og brændefyretsauna.

Glamping for livsnydere

Ligemeget om I overnatter i en af vores shelters, et af vores glampingtelte eller vores V.I.P Telt Birkely har I gratis adgang til udekøkken med pizzaovn, bålhytte, toilethus med varmt bad samt vores brændefyrede vildmarksbad og sauna.

Et fristed uden børn

GlampCamp består af 3 lækrer Glampingtelte, 2 luksusshelters, vildmarksbade og en brændefyret sauna. Derudover har I adgang til vores stor tipi med bålsted samt vores udekøkken og bålhyttet. De perfekte rammer til en romantisk getaway, vennepar på tur eller et fordybelsesophold med lange gåture i skoven. Aldersgrænse min. 16 år.

Self Catering med gode faciliteter

GlampCamp er hverken et hotel eller en primitiv lejrplads. Derimod en helt unik camp, hvor alle de faciliteter og fornødenheder I har brug for er tilstede. I vores udekøkken kan I tilberede mad over bål, eller på gaskomfur. Vaske op med varmt vand og stille jeres madvare i køleskabet. Her er service, køkkenredskaber og en proptrækker. Vi har også sørget for viskestykker - I skal blot selv tage maden med.

Køkkenfaciliteterne deles med campens øvrige gæster, og der er plads til at spise jeres mad foran bålhytten. I kan selvfølgelig også liste tilbage til jeres telt og nyde maden på terrassen helt for jer selv.
Læs mere
Image
Image

Vandring, Mountainbike & kajakudlejning

GlampCamp ligger tæt på Hærvejen, Kyst-til-Kyst stien og direkte op af et stort skovområde. Vi har forberedt de lækreste vandreruter til jer, og har både mountainbikes, havkajakker og SUP-boards til udlejning.
LÆS MERE

Toilet & Bad

I Campen findes toilet og bad. Der er varmt vand i hanen og et toilet med træk og slip.

Bad og toilet er placeret i en lille træhytte, med let adgang fra alle telte. Fra udebruseren har du udsigt til søen. I jeres telt eller shelter, har vi ved ankomst lagt håndklæder klar til jer.
LÆS MERE

GlampCamp er ejet af Kollektivet Rugballegaard.  | Betingelser & Vilkår | Kontakt os - klik her