Image

Klar til vandretur?

GlampCamp ligger smukt placeret i det kuperede bakkelandskab mellem Vejle og Jelling. Her er masser af muligheder for vandreture på alle niveauer, der starter og slutter i campen.

Vi har forberedt turene til jer med rutebeskrivelser og mulighed for at få ruterne vist på smartphone via en app.

På de længere ture kommer I forbi lækre spisesteder, så I ikke behøver at have madpakken med.

Lej en mountainbike

Udforsk de store skove rundt om campen på mountainbike, eller tag ud på et af Vejles lækre mountainbikespor en kort (bil) køretur herfra. Vi udlejer 27.5" hardtail mountainbikes til kr. 350 pr. dag. inkl. hjeml, taske med pumpe, værktøj og reserveslanger.

Du er naturligvis også velkommen til at tage din egen cykel med og låne en vandslange til cykelvask.

NB: Området er også fantastisk til racercykling. Campen ligger på toppen af 3 af de hårdeste bakker i Vejleområdet.
Image

Lej en Havkajak

Har I lyst til at udforske Vejle Fjord eller Lillebælt, kan I leje vores kajakker der står klar på en trailer. Vi har 4 lækre DesignKayaks inkl. veste, spaydeck og pagajer. Det tager ca. en halv time at komme til vandet og kræver kun, at I har træk på bilen til en almindelig trailer eller tagbøjler på taget.

Vi udlejer havkajakker til kr. 350 pr. dag. inkl. vest, pagaj og spraydeck.

Lej SUP Board

Står den på strandtur, mens I besøger GlampCamp, har vi masser af lækre strande inden for kort afstand. Pak bilen og tag et eller flere oppustelige SUP-boads med. Vi anbefaler Hvidbjerg Strand, der byder på den smukkeste natur. Lidt tættere på finder I Tirsbæk Strand med kiosk, udebruser og badebro.

Vi udlejer oppustelige SUP-boards til kr. 250 pr. dag. inkl. vest og pagaj.
Image