Alt du skal vide om GlampCamp

Her på siden finder du alt, hvad du skal vide om vores camp, hvordan det hele fungerer, og hvor vi ligger. Vi har samlet det hele i en overskuelig oversigt, og listet vores betingelser & vilkår nederst på siden.

Se kort over campens indretning - Klik Her

Hvor ligger GlampCamp?

GlampCamp er beliggende naturskønt op af et stort skovområde mellem Vejle og Jelling. Vores camp er en del af Outdoorsports og bruges også til friluftsuddannelse, teambuilding og events. I sommerperioden er den åben for private, der kan gøre brug af vores lækre faciliteter.

Vores Camp er indrette til friluftsliv, med bålhytte, udekøkken og alt udstyr, som I har behov for. Samtidig har vi gode toilet- og badefaciliteter i autentisk glampingstil.

Betingelser & vilkår
De angivne priser er i danske kroner. 

GlampCamp er ejet af:

Kollektivet Rugballegaard
Hover Kirkevej 275
DK-7100 Vejle
info@glampcamp.dk

Booking
Booking er bindende for begge parter ved gæstens betaling. 
Ved bestilling og betaling af den bekræftede pris, accepterer gæsten nærværende betingelser:

Den bookede overnatningsmulighed er til rådighed fra kl. 14.00 på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen. 

Der kan min. bookes 2 sammenhængende overnatninger. Der kan højest foretages 3 overnatninger på samme booking. I er naturligvis velkommen til at lave flere bookinger efter hinanden. Mellem hver reservationsperiode gøres teltet rent og sengelinned samt håndklæder skiftes.

Ved bestilling skal bestiller afgive de nødvendige personlige oplysninger, der kræves af offentlige myndigheder og til registrering, for den eller de personer, der skal bo i GlampCamp.

Danske gæster skal oplyse fulde navn, adresse og telefonnummer.
Udenlandske gæster skal oplyse fulde navn, fødselsdato, nationalitet, adresse, telefonnummer, nummer på pas eller anden rejselegitimation.

Ved ankomst skal gæsten fremvise legitimation og ved underskrift bekræfte oplysningerne. jf. Bekendtgørelse nr. 943 af 05.10.2005 og Bekendtgørelse nr. 958 af 21.09.2004.

Betaling
Alle bookinger betales forud ved bestillingen.
Der kan kun betale med  overførsel via MobilPay jf. bekræftelsesmail. Bookingen er først godkendt fra vores side ved modtagelse af betaling.

Fortrydelsesret:
Bestilling af ophold er undtaget fra den generelle regel om fortrydelsesret ved køb via telefon og internet, men der er mulighed for afbestilling efter reglerne nedenfor.

Afbestilling:
Ved afbestilling mere end 30 dage før ankomst refunderer vi 100% af det samlede ordrebeløb. Ved afbestilling mere end 14 dage før ankomst refunderer vi 50% af det samlede ordrebeløb. Det er ikke muligt at afbestille ordren 14 dage eller mindre før ankomstdagen.

Afbestilling kan kun ske skriftligt på mail.

Force majeure:
Bestillinger kan annulleres uden varsel fra GlampCamps side som følge af force majeure, strejke eller andre forhold som stedet ikke har indflydelse på. Herefter findes en ny dato for opholdet.

Ankomst:
Ved ankomst medbringes reservationsnummer.

Skader:
Ved bestilling og betaling accepterer gæsten at hæfte for eventuelle mangler eller skader på det bookede overnatningsmulighed, inventar, brugsudstyr mv. opstået under opholdet i campen. Eventuelle udgifter til ekstraordinær rengøring påhviler gæsten i tilfælde af de generelle retningslinjer ikke overholdes. Eventuelle fejl, mangler og uheld opstået under opholdet skal snarest muligt meddeles til GlampCamp.

Under opholdet
Der må ikke overnatte flere personer end oplyst ved bestilling. Reservationen er personlig – overdragelse uden aftale med GlampCamp medfører automatisk annullering af reservationen uden refusion.

Respekt for andre
GlampCamp ligger naturskønt i rolige omgivelser. Vi henstiller til at der efter kl. 22.00 skal der være roligt i campen. Alle faciliteter kan benyttes, herunder Vildmarksbade, Sauna og bålfaciliteter kan benyttes hele døgnet. 

Dyr
Der må ikke medbrings dyr i campen.

Børn
GlampCamp er desværre ikke for børn. Unge fra 16 år er velkomne i campen sammen med en voksen.

Rygepolitik
Det er ikke tilladt at ryge indendørs i telte eller shelters. Rygning i sauna og vildmarksbade er ligeledes ikke tilladt. Vi henstiller til at rygere viser hensyn til øvrige gæster. 

Sikkerhed og ejendele
GlampCamp står ikke til ansvar for tab eller beskadigelse af egne ejendele. Derudover er man selv ansvarlig for sikkerheden ved brug af Vildmarksbade og Sauna. Man er ydermere selv ansvarlig for sin egen sikkerhed på GlampCamp. Brug af aktivitetsudstyr sker på eget ansvar.

Bål
Ved alle telte og shelters findes et bålfad. Derudover er der et bålsted i bålhytten til fri afbenyttelse. Brænde findes ved bålhytten i brændeskuret.

Bål må aldrig efterlades tændte uden opsyn. Bliver der varslet afbrændingsforbud, må bålstederne ikke anvendes.

Personoplysninger
Person- og betalingsoplysninger videregives kun til offentlige myndigheder og kun efter love og regler herom.

Trykfejl
Vi tager forbehold for eventuelle trykfejl på hjemmesiden.