Priser for overnatning

Alle vores priser er for 2 personer inkl. sengelinned, håndklæder, strøm, vand og brænde samt adgang til vildmarksbad og sauna. Vi tilbyder ikke forplejning men har gode faciliteter til selfcatering i vores veludstyrede udekøkken og bålhytte, som I frit kan bruge.
Glamping Telt for 2

Glamping Telt for 2

Kr. 1.295.- pr. overnatning.

Hasselbo & Bøgelund ligger begge placeret midt i vores charmerende camp. Teltene er udstyret med en queen size dobbeltseng og hævet fra jorden på en træterrasse. Der er fri adgang til fælles vildmarksbad og sauna. Teltene er individuelt indrettet og har bord og stole der kan tages med ud. Derudover er der lys og strøm i teltene.
Book Ophold
V.I.P Glamping for 2

V.I.P Glamping for 2

Kr. 1.695.- pr. overnatning.

Birkely har den mest unikke placering og adgang til privat vildmarksbad. Teltet ligger ved søen, hvor vildmarksbadet er placeret på en lille ø, som I har adgang til via en bro. Teltet har en king size dobbeltseng, en større terrasse end de øvrige og er omkredset af lyskæder som skaber den mest romatiske stemning når mørket sænker sig.
Book V.I.P Birkely
Luksus Shelter for 2

Luksus Shelter for 2

Kr. 750.- pr. overnatning.

Vores shelters er bygget i fuldtømmer. De er placeret i skovbrynet tæt på bålhytten og udekøkkenet, som en perfekt oase for vennepar. De to shelters er placeret sammen og har fælles bålsted lige udenfor. I hver shelter er der madresser, dyner & puder samt myggenet. Der er masser af plads til bagage.
Book Shelter
* Der skal minimum bookes 2 overnatninger pr. ophold. Ankomstdage tirsdag & fredag.

Book hele GlampCamp

Skal I holde bryllup, firmafest eller rund fødselsdag kan I leje hele GlampCamp og lade os stå for alt det praktiske fra mad til DJ i skovbrynet.

Vi har ekstra tipier med plads til over 100 overnattende gæster, og kapacitet på området til mere end 250 deltagere til spisning i ét eller flere telte.

Vores unikke rammer bruges hvert år af, danske og udenlandske virksomheder til events når naturoplevelsen skal være omdrejningspunktet for et helt særligt arrangement.

Kontakt os for mere info
Image